de moeite om even te lezen!

Super fijn toch?! Een uitje waarmee je de medische opvang steunt!

Wij bieden 3 verschillende arrangementen. Je verblijft bij ons je gehele bezoekje tussen de alpaca's. Wij vinden dat wij dit aan kunnen bieden omdat al onze alpaca's met een medische hulpvraag bij ons in huis zijn grootgebracht. Ze weten dus niet beter dat ze onderdeel van ons gezin zijn en daarmee al vanaf de geboorte gewent zijn tussen de mensen zitten. We serveren geen high tea omdat dat simpelweg verboden is. De teatime zoals we die aanbieden mag wel, vandaar! Andere boerderijen kiezen ervoor wel een hightea aan te bieden maar dan zit je dat gedeelte van je tijd niet tussen de alpaca's. Een Higtea kan je altijd nog daar heb je geen alpaca's voor nodig;) Bij ons gaat het erom dat je heerlijk kan genieten en relaxen tussen de alpaca's. Dusss... een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en genieten maar!

Een kijkje bij ons in huis

Wat voor ons inmiddels zo normaal is, is voor de meeste mensen heel bijzonder.
En ja, inderdaad! Ook alpacababies poepen! ;) En dan verzint je moeder ook nog de regel "wie een poepje of plasje tegenkomt, ruimt. het op'. Nou je begrijpt wel wie er de meeste poepjes 'tegenkomt'  ;)

Vind je het leuk om meer foto's en filmpjes te bekijken volg ons dan op insta fb of tiktok.

Iedere keer weer zo bijzonder...

Wanneer je als baby alpaca met een medische hulpvraag bij ons in huis komt hebben we nog geen idee of je blijft, of je heel lang blijft, of je geneest of dat je een plekje over de regenboog vindt... Wij zullen er alles aan doen de babies erbij te houden. Een medische check door de dierenarts is altijd het begin van de reis. Een onmisbaar ingrediënt voor een kans van slagen is een hoge dosis liefde! Het hele gezin is nauw betrokken bij de babies. Als ze net 'binnen zijn' slapen ze nooit alleen. De matrassen en de dekens worden versleept naar de huiskamer waar we dichtbij de alpacababy ons slaapplekje in orde maken. In de zomer wanneer het goed warm is slapen we, als de medische toestand het toelaat, buiten in de tent met de alpacababies, waar ze iedere 2 uur een flesje krijgen. Je begrijpt; af en toe hangen de wallen op m'n knieën :)

En bij iedere baby weer hetzelfde. Zit mama op haar billen, parkeren wij ernaast. Zo schattig....
De kinderen geven onze hulpbabies ook heel veel liefde
Heel soms is loslaten ook houden van...

Wat wij nodig hebben

om een grotere opvang te realiseren?

Donaties

D.m.v. een bezoekje of een videobel moment steun je onze opvang al. Echter redden wij het daar (zeker door de coronaperiode) niet meer mee. Zou jij of jullie bedrijf een donatie willen doen dan kan dat door op de knop donatie te klikken. Je ziet dan de verschillende doneeropties.

bedrijven

Ook bedrijfsuitjes zijn op deze lokatie perfect te realiseren. Ontspannen met je team terwijl je de opvang steunt!
Of wil jij met jou bedrijf een dier adopteren en hem/ haar alle financiele middelen  voor medische hulp bieden die nodig is om hem/haar te helpen het leven te geven? Vraag naar de mogelijkheden.

samenwerking

Ben jij een influencer en wil jij op jouw manier een steentje bijdragen?
We plannen een bezoekje in waar je lekker je gang kan gaan tussen de alpaca's. Als je met meerdere mensen wilt komen is dat natuurlijk prima. Jouw volgers kunnen samen ook weer voor het redden van het leven van een van onze dieren zorgen. Vele influencers gingen jou voor en waren allemaal een succes! @onnedi @byfezz @wendyvansoest @lolapani @whoisthatblonde @jazzierose @teuntjep @mark.schadeberg en nog vele anderen.

WIJ ZIJN IN HET BEZIT VAN VERSCHILLENDE VERPLICHTE VAKBEKWAAMHEDEN

©Alpacaboerderij. All rights reserved.

Powered by Ebby