Vergaderen met een dier!

 
draag je steentje bij aan de verzorging van de dieren & de opvangschuur!
Vergaderen met een dier?! Ja, het kan! Doorbreek de dagelijkse routinematige vergaderingen met onze gezellige, vrolijke boerderij dieren! En de mooie bijkomstigheid? Dat is dat je een steentje bijdraagt aan de verzorging van de dieren en het bouwen van het nieuwe verblijf! Een dier toevoegen aan jouw meeting, bijvoorbeeld tijdens een break mét een virtuele boerderij tour?  Om toch vorm te geven aan het teamuitje, verjaardag, gender reveal party, babyshower; op afstand en toch bij elkaar? We hebben verschillende pakketten om jouw vergadering, afscheids- of vrijdagmiddagborrel op te leuken.

 

ons doel

Opvangdieren kunnen blijven verzorgen in een nieuwe, stevige, ruime en veilige schuur.
 

Ons verhaal

In 2017 zijn we vanuit de Randstad vertrokken naar Lemelerveld; in onze beleving 'the Middle of nowhere!’ Daarmee werd onze droom werkelijkheid: Een eigen boerderij!.  Al snel werd de boerderij gevuld met dieren die we graag wilden houden, zoals onze eerste drie alpaca's: Kel, Biebertje en Josh. Wat daarop volgde waren steeds meer dieren die op ons pad kwamen die wij opvingen om ze een beter leven te geven.  Met de komst van Popje, een gehandicapte alpaca, begon onze kleinschalige alpacaopvang.  
WAAROM DIT CONCEPT? Met de bezoekjes aan onze teatime met alpaca's, financierden wij alle zorg die de opgevangen dieren nodig hebben. Dat gebeurde tot nu toe in een grote schuur. Helaas staat deze nu op instorten. Onze allergrootste wens is om goed te kunnen blijven zorgen voor de dieren in een nieuw verblijf en deze volledig te gebruiken voor het opvangen van dieren die onze zorg nodig hebben.  Met de Corona maatregelen, stonden wij ook met ons handen in ons (alpaca) haar.  Zonder inkomsten leek onze droom verder weg dan ooit.  Onverwacht kwam een verzoek van Congressen & Evenementen - Universiteit van Amsterdam (UvA)’ (www.uva.nl). Zij wilden graag vergaderen met een dier, net als in Amerika om de boerderijen in deze coronatijd te steunen. Door haar enthousiame zijn we gestart met het opzetten van dit concept om zo onze boerderij te helpen. 

MOGEN WIJ MEE VERGADEREN? Doet jouw bedrijf mee aan dit project, dan help je ons de dieren te onderhouden en de opvang schuur te financieren.  Uiteraard met toestemming, plaatsen we graag jouw bedrijfslogo op onze website. Wanneer we ons doel bereikt hebben en de schuur hebben gebouwd, zullen we alle logo's in de schuur tonen zodat iedereen ziet dat dit een project van heel veel mensen samen is. Ontstaan in een tijd (corona) waarbij ons 'de moed in de schoenen was gezakt'.

 

schuur_vergaderen_met_een_dier.jpg

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@dealpaca.com .
Tel: 06 41 84 85 79

Onze boerderij is gevestigd in Lemelerveld

Particuliere pakketten

 
Heb jij iets te vieren? Opa, oma, vriend of kennis verrassen? Wil je het geslacht van jullie baby bekend maken? Wil je een online partijtje geven? Wil je iemand iets bijzonders vertellen? Wil je iemand op een originele manier ten huwelijk vragen? Hoe leuk om toch samen een kijkje te nemen op de boerderij! Videobellen met opa, oma, buurvrouw of andere mensen die op dit moment niet buiten de deur komen en geen bezoek mogen ontvangen. Wij verzorgen jullie een onvergetelijk moment! Het leuke is dat je met elkaar een steentje bijdraagt aan de verzorging en verblijf van onze dieren. Wij bellen in via een door jou aangeboden link (bijvoorbeeld zoom). Reserveer snel want vol = vol!

PARTICULIER PAKKET A
Feest pakket

50 00
15 minuten
jouw dier naar keuze in beeld
Heb jij iets te vieren en wil je dat op een originele manier doen?
tot 20 personen

PARTICULIER PAKKET B
Moushi & Friends

 75 00
max. 25 min.
dier in beeld 5 minuten
tour buitenverblijf dieren 10 minuten
vraag maar raak 5 minuten
Moushi ons alpaca meisje met haar eigen insta @alpacababy_moushi


tot max 20 personen

PARTICULIER PAKKET C
Boerderij tour

 100 00
max 30 min. 
idee voor familie uitje, alternatief partijtje,
dier in beeld 5 minuten
tour Buiten & binnen verblijf dieren
vraag maar raak 
indeling tijd naar wens


tot max 20 personen

PARTICULIER PAKKET D
Gender reveal

 € 100 00
max 30 min.
wil jij op een originele manier vertellen of jullie een jongetje of meisje verwachten? Een alpaca met een blauw of roze strikje? Of wil je het geslacht zelf te horen krijgen tijdens de video call. Alles kan wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk moment wordt!
tot max 20 personen

boek nu vergaderenmet een dier

Alpacababy Moushi

wereld beroemd alpacameisje

Baby Bamboo

geboren 11 april 2020

Macho

Ons kleine blinde speciaaltje

Josh

Macho man ;)

Lou Lou de Lama

Nieuw in onze kudde
>

Kel

Moeder van Bamboo